Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/7/d/tgoedterheule.be/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 't Goed ter Heule - Activiteiten

Maak je eigen “spring-int-veldboeket”!

 

Een bloemetje om je woonkamer op te fleuren geeft je toch een spontane glimlach! Op ’t Goed Ter Heule hebben we elk jaar meer en meer prachtige snijbloemen aan een machtige prijs, maar hoe begin je aan een mooi boeket?! Niet zo moeilijk, maar enkele handige tips van een professional zijn welkom… Elise leert ons in een workshop al haar tips en trics om te komen tot een kleurrijk en vrolijk boeket. Na een korte uitleg trekken we samen het veld op. Het eindresultaat: een prachtexemplaar om thuis mee te pronken!  Van al dat werken krijg je misschien wel een hongertje. Een versnaperingetje is inbegrepen en de bar is geopend!
Praktisch:               Place to be: ’t Goed Ter Heule, natuurlijk!
                               Datum:  Do 23 augustus 2018
                               Start: 18.30h
                               Duur: 3h
                               Prijs: 28 € 
                               Meenemen: emmer, snoeischaar, eventueel een vaas

Interesse? Inschrijven kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Je inschrijving is definitief als je het inschrijvingsbedrag overgeschreven hebt op het rekeningnummer BE05 1032 2236 3575 van H. Dewitte.
Plaatsen zijn beperkt, dus wees er als de kippen bij! (De workshop gaat door vanaf 10 personen.)

Zonnige groe(n)tjes,

’t Goed Ter Heule Team


              

Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec