- Le Grain de Plaisir:
Deze kleinschalige artisanale West-Vlaamse bakker specialiseert zich in verse desembroden. Nathalie en Gaylord engageren zich om ons elke vrijdag van een ruim gamma aan desembroden en gebak te voorzien. Ze zijn niet bio-gecertificeerd maar werken met bio-bloem of bloem met het kwaliteitslabel “Label Rouge”.
- De Compaan: Een sociale onderneming die artisanale gist- en desembroden produceert om verder af te bakken. Wij selecteerden hier de gistbroden en we bakken ze zelf af op de dag van verkoop.
Deze kleinschalige artisanale West-Vlaamse bakker specialiseert zich in verse desembroden. Nathalie en Gaylord engageren zich om ons elke vrijdag van een ruim gamma aan desembroden en gebak te voorzien. Ze zijn niet bio-gecertificeerd maar werken met bio-bloem of bloem met het kwaliteitslabel “Label Rouge”.
- De Compaan: Een sociale onderneming die artisanale gist- en desembroden produceert om verder af te bakken. Wij selecteerden hier de gistbroden en we bakken ze zelf af op de dag van verkoop.
Zie hier het volledige aanbod.
Om er zeker van te zijn dat je krijgt wat je wenst bestel dan elke week voor woensdag 12 uur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..